ELEKTRONIKUS OSZTÁLYOZÁS CIMBRIA TECHNOLÓGIÁVAL

SZÍN - AZ ELSŐ PILLANTÁSRA
SEA-CHROME OPTIKAI OSZTÁLYOZÓGÉP

A Bábolni Gazdanapok különdíjas gépe

A CIMBRIA vállalatcsoport a magfeldolgozás gépeinek gyártói közül a legelismertebbek között van világszerte. A vetőmag kikészítés technológiában világelső, és Magyarországon is piacvezető. A hazai képviseletet a CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT látja el, több mint 10 éve.

2012-től a CIMBRIA vállalatcsoporthoz tartozik az olasz SEA gépgyártó, akik már 40 éve gyártanak optikai szortírozókat.

A felhalmozott szakmai tapasztalat és a folyamatos innováció eredményezi azt a magas műszaki színvonalat, ami a SEA-CHROME osztályozót az egyik legjobbá teszi a piacon. Ez a gép a gyártó legújabb fejlesztése, ötvözi a versenytársak hasonló csúcskategóriás gépeinek össze előnyét, egy gépben.

A SEA-CHROME szín szerinti osztályozó a legnagyobb teljesítményű, RGB tri-kromatikus, vagyis 3 színfelbontású osztályozó gép. 

A SEA-CHROME optikai rendszere, ami teljes színképet adó RGB kamerákkal és LED világító rendszerrel van ellátva, egyértelműen ismeri fel a feldolgozandó anyagban a legkisebb szín vagy árnyalatbeli különbséget. Mintha saját szemünkkel nézve osztályoznánk!

Ez az optikai rendszer tökéletesen kielégíti a modern élelmiszer- és egyéb ipari feldolgozási igényeket, eleget tesz annak az elvárásnak, hogy azonos színű, de különböző árnyalatú különbségeket észleljen, és a selejtet a leghatékonyabban távolítsa el. Akár 0,1 mm-es képkockán fellelt hibára is képes osztályozni! 

 A SEA -CHROME optikai osztályozó megbízhatóan szolgálja üzemeltetőjét. Ha mégis szükséges, a helyben, Magyarországról elérhető szervizelés, gépbeállítás lehetősége mellett távvezérlés és on-line segítségnyújtás is kapható a SEA központból. A CHH Műszaki KFT győri anyagvizsgáló laborjában lehetőség van tesztek elvégzésére.