Bemutatkozás

A Cimbria 5 földrészen szerzett tapasztalatát mi, CHH Műszaki KFT, helyi megoldásokká formáljuk. Ehhez kellő tudásunk és képességünk van.

Cégünk, a CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT (rövid név: CHH Műszaki KFT) mezőgazdasági és élelmiszeripari gépforgalmazó, a Cimbria vállalatcsoport magyarországi képviselete.

Családi tulajdonú vállalkozásként, magyar tulajdonosokkal indultunk 2004 januárban. Horváth Zoltán okl. gépészmérnök látja el a szakmai irányítást azóta is, hatékony csapatot szervezve maga köré.

Tevékenységünk: ügyfélre specifikált gépek értékesítése és kulcsrakész projektek tervezése, kivitelezése. Acélszerkezeti, speciális gép kapcsolati és légtechnikai elemek gyártása. Célunk, hogy prémium kategóriás gépekkel teljes körű megoldást adjunk a magfeldolgozás és egyes ipari anyagok feldolgozása, osztályozása, szállítása során.

A gabona feldolgozás és tárolás mellett számos kapcsolható iparágban, (pl: malmok, takarmánykeverők) is tudunk megoldást nyújtani.

Felmérjük a vevői igényeket, megtervezzük a technológiát, telepítjük a gépeket valamint a felügyelve a teljes kivitelezést, beüzemelve adjuk át a gépsort.

Az általunk képviselt dán központú CIMBRIA VÁLLALATCSOPORT a világ vezető gépgyártói közé tartozik, gabona és vetőmag feldolgozó, anyagmozgató és tároló technológiában. Az erős piaci jelenlét a több évtizedes szakmai tapasztalat, az aktív kutató és fejlesztő munka eredménye. Dinamikusan fejlődő vállalat. 1947-ben alapították, jelenleg több mint 900 alkalmazottat foglalkoztat és a világ 50 országában van kereskedelmi képviselete.

Számunkra vevőink elégedettsége, bizalma olyan érték, melyet hosszú távon meg akarunk tartani. A megszerzett szakmai elismertség arra ösztönöz bennünket, hogy folyamatosan magas minőségű, és teljes körű megoldásokat biztosítsunk, szolgáltatásainkat fejlesszük. Minőségpolitikai céljaink elérését szolgálja a vezetői elkötelezettség, a munkatársaink együttműködése és az értéktudatos csapatmunka mellett az ISO 9001:2015 certifikáció bevezetése és használata.

Meglévő értékeink megőrzése mellett a stratégiai kapcsolataink tudatos alakításával, és a versenyelőnyt eredményező fejlesztésekkel biztosítjuk társaságunk hosszú távú eredményességét, stabilitását.

Gyárai Európában találhatóak:

  • Dánia - Cimbria szárító, Delta tisztítógép, szállítóeszközök, siló, cyclofan           
  • Ausztria - Heid vetőmagos gépek, fajsúlyszeparátor, triőr, kőkiválasztó                
  • Csehország - Heid csávázógép, Z felvonó, szállítócsiga, Moduflex töltőcső              
  • Olaszország - SEA elektronikus osztályozó gépek

A szintén dán JKF céggel is szoros kapcsolatban vagyunk. Képviseletüket ellátva, mérnöki tervezéssel olyan légtechnikai megoldásokat (porelszívás, porszűrés) kínálunk, amely az ipari feldolgozó üzemek fejlesztésekor elengedhetetlen

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a megvalósult projektek utógondozására, így szervíz- és pótalkatrész háttérrel, szaktanácsadással támogatjuk partnereink gyártósorainak folyamatos és gazdaságos üzemeltetését.