Referenciák

A CHH Műszaki KFT, hosszú évek minőségi munkájával elnyerte a magyar piacon a partnerek bizalmát.

Ügyfeleink között tudhatjuk a nagy mezőgazdasági termelő üzemeket (pl.: Agroprodukt Zrt, Bóly Zrt, DPMG ZRt, Gabonakutató KFT, Hód-Mazőgazda Zrt, Jászapáti Mg Zrt, Lajtamag KFT, Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt, Mezőseed KFT, Pannon-Seed Kft, Pioneer Hi-Bred ZRt, Törökszentmiklósi Mg Zrt, Rákóczi Mg Zrt, Syngenta KFT, Szerencsi Mg Zrt), a hazai élelmiszeripar néhány kulcsfontosságú vállalatát (Hajdúgabona Zrt, Herbária Zrt, Mogyi KFT, Pannonmill Zrt, Szatmári Malom KFT), de biogazdálkodók és magántermelők is elégedetten dolgoznak Cimbria magfeldolgozó gépekkel.

A CHH Műszaki KFT –nél 3 tényezőben látjuk sikerünk mozgatóját:

  • szakértelem: odafigyeléssel és tapasztalatok birtokában tervezzük és valósítjuk meg a technológiai folyamatokat, maximálisan figyelve a felhasználók igényeire.
  • megbízhatóság: vevőink az üzembe helyezett Cimbria gépekkel és munkatársaink minőségi munkájával egyaránt elégedettek. Kollégáink képzettek, szeretik a rendet és teljes rendszerekben gondolkodnak.
  • fejlődés: tudjuk, hogy a versenytársainknál előbbre kell járnunk. Folyamatosan bővítjük az általunk kínált szolgáltatásokat és fogékonyak vagyunk az újdonságokra, a piaci elvárásokra. Segítségünkre van ebben a dán központú Cimbria gyártó cégcsoport, akiktől erős háttértámogatást kapunk.

Amikor régi ügyfeleink vissza-visszatérnek hozzánk újabb és újabb megkeresésekkel, beruházási igénnyel, igazolva látjuk, hogy jól szolgáljuk partnereink versenyképességét.

1. Nyugat-Dunántúl 2. Közép-Dunántúl 3. Dél-Dunántól 4. Közép-Magyarország 5. Észak-Magyarország 6. Észak-Alföld 7. Dél-Alföld