Vissza

Tevékenységeink

TERVEZÉS

A CHH Műszaki KFT nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek teljes körű kiszolgálására. Ezért fontosnak tartja a feldolgozó sorok részletes megtervezését.

Munkáink során magfeldolgozó technológiákat, azok részegységeit vagy komplett üzemeket, malmi- és egyéb élelmiszeripari technológiákat, szárító- és silótelepek létesítését, korszerűsítéseit végezzük.

A tervezői részleg mérnök csapata három alapvető terület kiszolgálásáért felelős: az értékesítés, a gyártás és a kivitelezés.

Ahhoz, hogy beruházó partnereink már az értékesítési fázisban valós képet kapjanak a megépítendő technológiáról, megfelelő szintű előterveket kapnak tőlünk. Az értékesítői csapattal karöltve közösen születnek meg az első tervek, melyeket a sikeres üzletkötést követően optimalizálunk, véglegesítünk.

Az ISO 9001:2005 szabvány a tervezésben is fontos szerepet tölt be, amely megjelenik a gyártmányrajzok minőségében, valamint a tervezési dokumentáció kezelésében, irattározásában.

Nemcsak a technológia, hanem az azokhoz kapcsolódó egyedi acélszerkezetek tervezését is elkészítjük.

Munkánk szorosan kapcsolódik a gyártáshoz, így minden esetben nyomon követjük hogyan kel életre a rajzasztalon megtervezett gyártmány. Ez a tevékenység egyben a minőség ellenőrzését is szolgálja.

A technológia telepítéséhez szükséges kiviteli tervek segítségével a projekt team a lehető legrövidebb idő alatt végez a technológiai szereléssel.