Munkaszüret portál

Kedves Kollégák!

Az Agrárminisztérium 2020. április 3-án sajtóközleményben adott hírt arról, hogy idénymunka kereső portált indított a mezőgazdasági munkavállalók és munkáltatók hatékony egymásra találásának érdekében.

Az új típusú koronavírus járvány okozta rendkívüli körülmények miatt az élelmiszeripari vállalkozások és a gazdaságok munkaerőhiánnyal küzdenek. Az online felülettel a tárca arra kívánja felhívni  a figyelmet, hogy a magyar agráriumban, a jelenlegi helyzetben is van munkalehetőség.

A szaktárca célja az online platformmal, hogy a helyzet enyhítéseként és egyik megoldásaként segítse és megkönnyítse az élelmiszer alapanyagot előállítók és termelők összekapcsolását a potenciális munkavállalóikkal.

A portál lehetőséget teremt, hogy az agráriumban munkát kínáló vállalkozások közzétegyék az idénymunka lehetőségeiket. A munkavállalók pedig a számukra megfelelő feltételek alapján tudnak a meghirdetett álláslehetőségek között keresni és jelentkezni.

A mezőgazdasági idénymunka kereső hírportál a www.munkaszuret.hu linken érhető el, funkciói folyamatosan bővülnek.

Az oldal csak úgy tud eredményesen működni, ha a potenciális munkaadók megismerik és használni kezdik a portált, ezért kérjük Önöket, hogy segítsék ezen erőfeszítéseket, és tájékoztassák az érdekeltségi körükbe tartozó partnereket és az agrárvállalkozókat  a www.munkaszuret.hu felület indulásáról.

Bízunk benne, hogy a munkáltatók mihamarabb tartalommal töltik meg az oldalt, és ezáltal megoldódhat az agráriumban jelentkező munkaerőhiány.
 
Üdvözlettel:
Harsányi Zsolt
Elnök - MEGFOSZ