Biotechnológia a CHH Műszaki KFT-től!

A GINOP Plusz-1.1.2-21 Magyar Multi Program célja, hogy segítse azokat a KKV-kat, melyek hosszú távra terveznek, megbecsülik a tudást és a szakértelmet.
A támogatási program fontos elvárása, hogy a pályázó előremutató technológiában tudjon üzleti tervet felmutatni, így esélyessé válik arra, hogy nemzetközi piacon is versenyképes cég legyen.

A program októberben tartott díjátadóján cégünk oklevelet vehetett át, amely egyben azt is jelenti, hogy a sikeres pályázatot követően, uniós forrás segítségével a CHH Műszaki KFT a szolgáltatásait tovább fejleszti.

Nagy öröm számunkra, hogy bejelenthetjük, a kapott támogatásból új üzletágat, egy biotechnológiai labor szolgáltatást indítunk!

Az élelmiszeripar egyre szigorúbb minőségi elvárásokkal szembesül, továbbá a vevői igények is változóban vannak. A világ tehetősebb részein sokkal fontosabb lesz a beltartalmi szempontból kifogástalan, egészséges élelmiszer, hajlandóak lesznek a fogyasztók ezért akár felárat is fizetni. A termelők, a kereskedők magasabb árréssel tudják majd értékesíteni az ezen elvárásoknak megfelelő termékeket.

 

A 2024-ben induló biotechnológiai labor olyan mérnöki szolgáltatási ágazat beindítását jelenti, amely kiteljesíti a már meglévő fizikai anyagvizsgáló laborunk tevékenységét. Előremutató, precíziós, egyedi igényekre szabott vizsgálatokat nyújt majd azoknak a gazdálkodóknak, akik főként a külpiacokon a szigorú minőségi előírásoknak kívánnak megfelelni és a termelői tevékenységüket nem bíznák a véletlenre.