GYAKORNOKI PROGRAM - értékesítés

A CHH Műszaki KFT gyakornoki programot hirdet felsőfokú tanulmányokat folytató mezőgépész számára

     GYAKORNOKI PROGRAM

II. (értékesítés)

Terület: Magfeldolgozó technológia és gépek nagykereskedelme, marketing

Feladat:

  • Vevő kapcsolat gondozása (ajánlatok formai követelmények teljesülésének ellenőrzése, közbeszerzési és pályázati anyagok összeállítása, kiadott ajánlatok utókövetése).
  • Beszállítói műszaki adatok rendszerezése (gépkönyvek idegen és magyar nyelvű változatainak elektronikus és papír alapú archiválása, gép adatlapok fordítása és rendszerezése, fotódokumentáció kezelése).
  • PR és egyéb marketing feladatok (referencia beruházások kép és video anyagainak rendszerezése, cégbemutató és oktatási anyagok összeállítása, céges rendezvények szakmai anyagának előkészítése).
  • Részvétel a logisztikai folyamatokban: gép és alkatrész beérkeztetése a raktárba, kiszállításra előkészítése.
  • Részvétel az anyagvizsgáló labor tevékenységben: osztályozó gépekkel tesztek futtatása, mérési eredmények jegyzőkönyvezése.

Célkitűzés:

  • A gyakornok képes legyen átlátni egy gépkereskedő cég teljes értékesítési folyamatát, megismerje a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás technikáját.
  • Fejlessze műszaki ismereteit és szemléletét, hasznosítsa azt az értékesítési forgalom és a piaci részesedés növelése érdekében.

Elvárások:

A jelölt kommunikációs és együttműködési készsége üzleti szemlélettel párosuljon. Magas szintű műszaki ismereteit érthetően és megnyerően tudja közvetíteni mások felé. Angol nyelven legalább középszinten kommunikáljon. Érdekelje a mezőgazdaság és élelmiszer célú mag feldolgozási folyamata, az üzemszervezés.

Jelentkezni önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet az email címen, a gyakornoki cím megjelölésével!

További információ:

Plevza Beatrix, tf: 30/4245-271       
www.chh.hu

Facebook/ CHH Műszaki KFT