Hamarosan új ÉLIP pályázat érkezik!

Az élelmiszeripar számára több, mint 400 milliárd forintnyi pályázati forrás nyílik meg a következő időszakban. A támogatások hatékony felhasználása és a tervezett beruházások sikeres megvalósítását segítve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara április 9-10. között élelmiszeripari gép-és technológiai kiállítást szervezett „FoodTechShow” néven, ahol a legkorszerűbb technológiákat, gépeket és berendezéseket ismerhették meg a látogatók. A CHH Műszaki KFT is részt vett a szakmai bemutatón, számos gépet állított ki és ígéretes üzleti megbeszéléseket folytatott.

A 2021-2027 közötti hétéves uniós programozási időszakban az új, megreformált közös agrárpolitika (KAP) keretében Magyarország kiemelten fontos szerepet szán a hazai élelmiszeripar fejlesztésére és versenyképességének növelésére.

A CHH Műszaki KFT által biztosított magfeldolgozó gépberuházásoknak köszönhetően emelkedhet az élelmiszer-, és takarmány-ágazat versenyképessége.

Figyelje a várhatóan májusban megjelenő ÉLIP-es pályázatot, mert az élelmiszer-feldolgozásra irányuló fejlesztést érdemes lesz most meglépni!

Szívesen nyújtunk ebben szakmai támogatást, keressen bennünket!

Mákfeldolgozó üzem kapacitás bővítése videó