MINŐSÉGPOLITIKA

Minőségirányítási rendszer bevezetése MSZ EN ISO 9001:2015

Cégünk, a CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT, mezőgazdasági és élelmiszeripari gépeket forgalmaz, technológiát telepít és acélszerkezetet gyárt. A piacvezető dán Cimbria vállalatcsoport hazai képviselete vagyunk. A világhírű magfeldolgozó gépek mellett a szintén dán JKF légtechnikai berendezéseket gyártó vállalat márkaképviseletét is ellátjuk. Teljes körű megoldást kínálunk a mag, vetőmag, és granulátum feldolgozás területén.

Mezőgazdasági nagyüzemek, családi magángazdaságok, élelmiszeripari termékek gyártói, (bio) malmok dolgoznak technológiánkkal.

Számunkra vevőink elégedettsége, bizalma olyan érték, melyet hosszú távon meg akarunk tartani. A megszerzett szakmai elismertség arra ösztönöz bennünket, hogy folyamatosan magas minőségű, és teljes körű megoldásokat biztosítsunk, szolgáltatásainkat fejlesszük.

Meglévő értékeink megőrzése mellett a stratégiai kapcsolataink tudatos alakításával, és a versenyelőnyt eredményező fejlesztésekkel biztosítjuk társaságunk hosszú távú eredményességét, stabilitását.

Minőségpolitikai céljaink között az alábbiakat határoztuk meg:

  • a vevői igényeknek megfelelő, előre mutató, versenyképes, és minőségi gépek, termékek, szolgáltatások nyújtása,
  • ügyfeleink bizalmának megőrzése szakmai teljesítményünk és marketing tevékenységünk alapján,
  • partnereinkkel és beszállítóinkkal a megbízhatóságra épülő, jó kapcsolat fenntartása,
  • eredményes és hatékony pénzügyi gazdálkodás,
  • társaságunkra vonatkozó előírások betartása,
  • a munkafeltételek és munkakörülmények folyamatos fejlesztése,
  • munkatársaink felkészültségéről való gondoskodás.

Minőségirányítási rendszerünk működtetésével, teremtjük meg annak alapját, hogy tevékenységünkben a céljaink megvalósításához szükséges minőségközpontú gondolkodás érvényesüljön.

Minőségpolitikánkkal összhangban, mérhető célokat támasztunk magunk elé, melyeket úgy jelölünk ki, hogy a színvonalunk folyamatos javítását szolgálják. Munkatársainkat arra ösztönözzük, hogy a belső szabályzatok betartása mellett, javaslatokat tegyenek a minőségirányítási rendszer fejlesztésére is.

Céljaink eléréséhez, a minőségügy iránti elkötelezettségünk is hozzájárul, amelyben meghatározó jelentőséggel bír a vezetői elkötelezettség, munkatársaink együttműködése, az értéktudatos csapatmunka.

Győr, 2016. szeptember 19.