Sikeresen pályáztunk!

A CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság sikeresen indult a GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01361 pályázaton, így 41.908.618,-Ft-ot nyert „A termelési kapacitás bővítése a CHH Műszaki KFT-nél”címen. A támogatás mértéke: 30 %, a projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.09.30.

Támogatást az alábbi eszközök beszerzésére fordítjuk:
A gyártócsarnok épületszerkezetének bővítésére, a megújuló energia hasznosítását szolgáló napelem rendszer telepítésére, vagyonvédelemre, lemezmegmunkáló gépekre az új csarnokrészbe, kézi elektromos szerszámokra az előkészítő szerelés gyorsítása érdekében. A bővülő gyártási tevékenységet kiszolgáló támogató folyamatok fejlesztését szolgáló hardver és szoftver informatikai eszközökre.

A sikeres működést segíti a pályázat:

  • a jól felszerelt, egyedi gyártmányokra szakosodott gyártó üzem bővítését
  • a magfeldolgozó technológiához szükséges kiegészítő gépek hazai gyártását.

A kivitelezés 2019-ben valósul meg.

Partnereink ismerik és elismerik az általunk képviselt kiváló minőségű Cimbria és JKF gépeket, ugyanakkor elvárják, hogy még több magyar hozzáadott értéket kínáljunk. Célunk, hogy a tervezéssel, a pontos mérnöki munkával, a magas minőségű gyártmányokkal, a kulcsrakész kivitelezéssel és szervizeléssel olyan szolgáltatás csomagot nyújtsunk, ami megkülönböztet bennünket versenytársainktól. Valljuk, hogy aki nem fejleszt, az lemarad!