Tájékoztatás a kialakult koronavírus okozta járványügyi helyzetről


Tisztelt Partnerünk!

Tekintettel a kialakult koronavírus okozta járványügyi helyzetre, a CHH Műszaki KFT működésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom.

Cégünk – a szükséges egészségügyi, higiéniás előírásokat maximálisan betartva – a továbbiakban is igyekszik az Önök rendelkezésére állni.

Ezen túlmenően CHH Műszaki KFT betartja a Magyarország Kormánya által létrehozott Operatív Törzs járvány megfékezésére vonatkozó utasításait, és a saját szervezetén belül intézkedéscsomagot léptetett életbe a kockázatok minimalizálására. Folyamatos működésünk érdekében az ügyfélkörünket is érintő ésszerű korlátozásokat vezettünk be:

  • Kerüljük az ügyfelekkel a személyes találkozókat, ugyanakkor szorgalmazzuk az elektronikus kapcsolattartást
  • Kérjük ügyfeleinket, halasszák el cégünk irányába eltervezett személyes látogatásaikat
  • A járvány időtartamára felfüggesztettük telephelyünkön a labortesztelési feladatokat
  • Elhalasztjuk az újabb beruházásokhoz kapcsolódó helyszíni felméréseinket
  • Kivitelezéseinket a már megkezdett beruházások elvégzésére korlátozzuk
  • Lehetőség szerint, és vezetői döntés alapján differenciáltan, elhalasztjuk a szervizmunkákra szóló megkereséseket

A folyamatban lévő szerződések teljesítését az eredeti ütemben végezzük, figyelembe véve a mindenkori központi intézkedéseket és korlátozásokat. Számottevő árukészlettel rendelkezünk a folyamatos munkavégzéshez, törekszünk előrelátóan beszerezni a gyártási alapanyagot. Külföldi beszállító cégeinknél – legfőképpen a Cimbria csoportnál, és a JKF-nél– a termelés európai előgyártmányokra épül, így a gyártás ütemezetten, rendben zajlik.

Meg kell említeni, hogy egyes igénybe vett szolgáltatások (pl.: szállítmányozás) és néhány segédanyag (pl: festéshez szükséges védőeszközök) esetében tapasztalt ellátási gondok megérintik cégünket is. A vis major helyzet ellenére mindent megteszünk, hogy a napi tevékenységünket rendben és folyamatosan tudjuk végezni, de ebben Partnereink együttműködésére is számítunk.

A CHH Műszaki KFT ügyvezetője, Horváth Zoltán nyilatkozom arról, hogy kollégáim az elmúlt 30 napban nem jártak külföldön, illetve tudomásuk szerint fertőzött emberekkel nem érintkeztek. Személyi állományunk fegyelmezetten betartja a koronavírus járvány terjedését akadályozó intézkedéseket. Amennyiben időközben felmerülne a gyanúja fertőzöttségnek, úgy kollégáink részéről felelősségteljes viselkedésre számíthatnak.
A halaszthatatlan helyszíni találkozót megelőzően kollégáink telefonon egyeztetnek a cég képviselőjével a teendőkről.

Továbbra is állunk Partnereink rendelkezésére, és köszönjük megtisztelő bizalmunkat, együttműködésüket a rendkívüli helyzetben!

Kelt: Győr, 2020. március 23.

Tisztelettel:

Horváth Zoltán
ügyvezető